|
|
#121 | |||||||||
![]() نوشته: 53
سپاس ها: 18
سپاس شده 6 در 6 پست
درجه: 6 [ ![]() ![]() ![]() ]زندگی در سایت: 0 / 128 |
![]() [فقط اعضا قادر به دیدن لینک ها می باشند ] پس از چند روز مانور تبلیغاتی صوفیان با هم پیمانان خارجی آنها و معکوس جلوه دادن ماجرا و ساعتها برنامه از تلویزیونهای خارجی در حمایت از این فرقه و قرائت پیام مریم رجوی بر آن شدم که عکسهایی را که با زحمت از این ور و ان ور تهیه کردم برای نمایش گوشه هایی از واقعیتی که به کمک دروغگویان داخلی و هم پیمانان خارجی آنها که عکسهایشان نیز در اینجا موجود است تحریف شده بگذارم.فقط ببینید و قضاوت کنید.هر چند میدانم اگر خداوند هم با ملائکه اش برای آقایان دلیل بیاورد باز هم بهانه می آورند
|
|||||||||
|
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید saed سپاس کرده است . | Hatef (08-26-2009) |
|
|
#122 | ||||||||||
![]() نوشته: 56
سپاس ها: 5
سپاس شده 42 در 28 پست
درجه: 6 [ ![]() ![]() ![]() ]زندگی در سایت: 0 / 133 |
نقل قول:
در حالی که حسن بصری امام علی و امام حسن ع را می شناخت و هم آن بزرگواران حسن بصری را می شناختند؟ 2. از کتاب های معتبر شیعی نقل کنید که سلمان, ابوذر , میثم تمار, کمیل , اویس قرنی صوفی بوده اند. در حالی که ما در هیچ یک از منابع معتبر شیعی نه صوفی خبر نداریم که نقل شده باشد اینان صوفی اند. 3.اما بد نیست بدانید امام صادق درباره اولین صوفی یعنی ابوهاشم کوفی که در قرن دوم میزیسته است چه فرموده اند. امام صادق ع: (( همانا او (ابو هاشم کوفی) انسانی است که جدا عقیده فاسدی دارد و اوست که از روی بدعت مذهبی را بنا نهاد که تصوف نامیده شد و آنرا محل فراری برای عقیده فاسد خود قرار داد.)) حدیقه الشیعه ص 564 / اثنی عشریه ص 33 4. بد نیست بدانید که امام صادق علیه السلام می فرمایند: (( آنها (صوفیان) دشمنان ما هستند, پس هر کسی به آن ها میل کند از آنان است و با آنها محشور خواهد شد و به زودی کسانی پیدا می شوند که ادعای محبت ما را می کنند و به ایشان نیز تمایل نشان می دهند خود را به ایشان تشبیه نموده و لقب آنان را بر خود میگذارند و گفتارشان را تاویل میکنند. بدانکه هر کس به ایشان تمایل نشان دهد از ما نیست و ما از او بیزاریم و هر کس آنان را رد کند مانند کسی است که در حضور پیامبر اکرم با کفار جهاد کرده است.)) حدیقه الشیعه ص 562 5. امام رضا علیه السلام می فرمایند: (( هر کس نزد او از صوفیه سخن به میان آید و به زبان و دل انکار ایشان نکند از ما نیست و هر کس صوفیه را انکار نماید گویا این که در راه خدا و در حضور رسول خدا ص با کفار جهاد کرده است.)) سفینه البحار ج 2 ص 57 6. بد نیست بدانید که هیچ یک از علمای شیعه در تایید صوفیه حرفی نزده اند و بلکه افرادی من جمله علامه شیخ حر عاملی, مقدس اردبیلی, علی بن بابویه , شیخ صدوق , محمد بن یعقوب کلینی, شیخ مفید , شیخ طوسی , سید مرتضی , شیخ طبرسی , شیخ ابو جعفر بن بابویه , شیخ علی کرکی , شیخ حسن کرکی , شیخ بهائی , علامه محمد باقر مجلسی , امام خمینی , آیه اله مرعشی نجفی , ایه اله فاضل لنکرانی , ایه اله مکارم شیرازی این فرقه را ضاله به حساب آورده اند و آن را طرد کرده اند. |
||||||||||
|
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید hasan1369 سپاس کرده است . | Hatef (08-26-2009) |
|
|
#123 | |||||||||
سپاس شده 42 در 28 پست
چند سوال اساسی در رابطه با معروف کرخی وجود دارد:
1. معروف کرخی زودتر از امام از دنیا رفته یعنی امام رضا علیه السلام در سال 202 و معروف در سال 200 فوت شده و چطور می تواند کسی بعد از امام قطب باشد و خودش زودتر از امام از دنیا برود؟ 2. اگر معروف قطب باشد چطور می شود در یک زمان با وجود امام قطب دیگری باشد؟ 3. اگر بر فرض قبول کنیم معروف بعد از امام بوده پس تکلیف امام جواد و امام هادی و امام عسکری علیهم السلام چه می شود؟ |
|||||||||
|
|
|
|
|
#124 | ||||||||||
سپاس شده 42 در 28 پست
نقل قول:
صوفی موحد است و موحد غیر محدود است و مذهب در حد است و صوفی رو به بی است. صالحیه حقیقت 233 و باز ادعا میکند که: پس از یقین عبودیت نیست ربوبیت است و تکلیف نیست. حقیقت 411 در حالی که ملا حسینقلی همدانی , علامه بحر العلوم , امام خمینی ,میرزا مهدی الهی قمشه ای این تفکر را زیر سوال برده و به آن حمله کرده اند. لطفا احادیثی را که نقل میکنید از منابع معتبر شیعی نه صوفی آدرس دهید. |
||||||||||
|
|
|
|
|
#125 | |||||||||
![]() نوشته: 612
سپاس ها: 111
سپاس شده 68 در 51 پست
حالت من:
درجه: 22 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]زندگی در سایت: 54 / 541 |
با اجازه من امشب رفتم حسینیه صوفیها. شب جمعه بود و طعام دادند و خوردیم! البته من بخاطر مسائل خانوادگی رفتم اونجا وگرنه اعتقادی ندارم.
تو غذا خوردن رسم خوبی دارن و اونم اینکه گاهی وقتا غذا کم میریزن و بعد چن نفر غذای اضاف میارن تا هر کسی به مقداری که لازم داره بریزه و اسراف نشه یا سبزی رو تو ظرف نسبتاً بزرگی میریزن اینجوری بنظرم کمتر نعمت خدا هدر میره. ولی یه چیز جالبی که همین امشب دیدم این بود که بعد از افطار و موقع دعای سر سفره، یکی از صوفیها یه دفه نعره کشید! من که دلم کنسیده بود! دیدم که یهویی دستاشو باز کرد و چرخوند و چرخوند و هی نعره زد بعد انگار خسته شد و نشست و دیدم داره با صدای بلند ناله میکنه (معذرت میخوام شبیه صدای ** بود) من که علامت تعجب داشت رو سرم میچرخید بعداً از یکی پرسیدم چرا همچین کرد جواب داد که نمیدونم این رعشه ی خدایی که بر دل نازل میشه و تازه بدتر از این هم هست!! و پیغمبر هم بهش چنین حالتی دست میداده!!! من به عنوان یه آدم عاقل نمی تونم همچین چیزی رو قبول کنم هر چند که پیغمبر رو ندیدم ولی محال میدونم که حتی پیغمبر چنین عمل عجیبی را حتی تایید کنن. نظر شما چیه؟ البته تهمتایی هم به صوفیها میزنن که حقیقت نداره مثلا از یکی شنیدم که میگفت میگن زنا تو خانقاه رقص باله (یا اپرا) میکنن. از اونجایی که من میدونم اکثر زنای خانقاه پیرزن و بزرگسال هستن این نظریه رو رد میکنم. (اگه پیرزنای اقوام من رقص باله میکردن من الان مایکل جکسون بودم!!! )خلاصه من اون تهمتها رو رد می کنم ولی این رو من امشب دیدم. آیا این عمل و همچنین رقص سماع زمان پیغمبر هم بوده؟
ویرایش توسط Hatef : 08-28-2009 در ساعت 02:44 PM دلیل: توهین! |
|||||||||
|
|
|
|
|
#126 | ||||||||||
سپاس شده 42 در 28 پست
نقل قول:
|
||||||||||
|
|
|
|
|
#127 | ||||||||||
|
مدیریت ارشد سایت
![]() نوشته: 5,276
سپاس ها: 106
سپاس شده 561 در 456 پست
حالت من:
درجه: 52 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]زندگی در سایت: 644 / 1289 |
نقل قول:
اما خب برای ما هم بالاخره روشن نشد حکم این رقص سماع چیه ؟ تا چه حدش مجازه ؟! اصلا از این راه میشه به مرحله ی وصل حق رسید و از غیر او برید ؟؟!!!!!
|
|
|
|
#128 | ||||||||||
سپاس شده 42 در 28 پست
نقل قول:
سماع در نیمه دوم قرن سوم وارد صوفیه شده است. دید گاه های صوفیه درباره ی رقص سماع به سه دسته تقسیم میشود: 1. افراطیون: گروهی به شدت شیفته سماع هستند. که بعضی برتر از نماز دانسته. 2. غیر افراطی: این دسته سماع را مستحب و قرب آور دانسته مثل این که صوفیان گراش جزو این دسته باشند 3. مخالفین سماع: این گروه اندک هستند. به نظر میرسد فلسفه سماع از دیدگاه صوفیان قرب به خدا باشد. اما آنچه مسلم است اسلام این عمل را نمی پذیرد و با آن مخالف است. |
||||||||||
|
|
|
|
|
#129 | ||||||||||
|
مدیریت ارشد سایت
![]() نوشته: 5,276
سپاس ها: 106
سپاس شده 561 در 456 پست
حالت من:
درجه: 52 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]زندگی در سایت: 644 / 1289 |
نقل قول:
اسلام با رقص سماع در هر کدوم از این سه دسته ای که شما گفتین باشه مخالفه ؟؟ ینی حرامه ؟؟
|
|
|
|
#130 | |||||||||
سپاس شده 42 در 28 پست
آن چیزی که در نوشته ها دید ه ام به طور کلی اسلام مخالف با این کار است اما در مورد رقص بد نیست از مراجع استفتائی بشود.
|
|||||||||
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| فيلمهاي از دراويش گنابادي, فرقه های صوفیه, فرقههاي, گنابادیه, انحرافات, تصوف, خانقاه, خانقاه گراش, صوفيه, صوفی, صوفی های گراش, صوفی گنابادی, صوفی گری |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|